mandag 20. oktober 2014

Gratulerer med 4 årsdagen, Mandel!

For fire år siden kom denne lille kattefamilien til meg. Det var mor Malva med sine fire små kattunger på fire uker. Mandel bestemte seg for å bli værende. Da det kom noen for å se på kattene lå han bak meg og sov mens de andre svirret rundt gjestene for å sjarmere til seg en ny eier.



 Mandel viste seg tidlig å være en meget spesiell katt. Han brydde seg ikke om hundene til daværende huseier og han ble kjæreste med hankatten Eddie. Sammen med Miley, som etter hvert dukket opp, er de tre Kattemafian. Under ser dere Eddie, han klarte å presse seg ned i et marsvinhus.


Spesiell er et meget godt ord for Mandel, for hvilke andre katter kan ligge oppi marsvinbingen med fem marsvinunger uten å gjøre de noe? Jo, det er Mandel det. Han lå der og malte mens han studerte de bitte små ungene som spratt rundt.


Andre dyr han har hilst på, er Muffe, pinnsvinet som kom på besøk noen ganger.


Han tok også i mot Filia med åpne armer. De delte matskål etter tre dager og fanget mus sammen etter fem.



 Nå er han daglig med på lufteturer, og om han ikke er hjemme når vi går, så dukker han som regel opp ute et eller annet sted. For Mandel er mye på farten, spesielt til og fra huset til Eddie <3


Mandel sover mye inni mellom slagene, i de rareste sovestillinger.


Her sammen med Miley.


Oppå Herr Nord.


Og når han ikke sover, drikker han ofte vann fra helt andre steder enn vannskåla. For eksempel rett fra do!


Gratulerer så mye med dagen, Mandel. Vi er heldig som for lov til å feire vårt fjerde år med deg! Hipp hipp hurra for fireåringen i dag!


Bursdagskatte fikk så klart kake med fire lys på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar